Voorwaarden Oldtimerdag 2019

Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg

Home > Voorwaarden Oldtimerdag 2019

Voorwaarden Oldtimerdag 2019

De oldtimershow is een onderdeel van de Vlietdagen. De Vlietdagen is een tweedaags evenement, dat dit jaar zijn 11 jarig jubileum viert met een bomvol programma met veel verrassing en vernieuwing. Het volledige programma is te vinden op www.vlietdagen.nl. Een tipje van de sluier: veel muziek op en in het water, themamarkten, rondvaarten, culinaire vaartochten op de Vliet en nog veel meer. De Vlietdagen trekken jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.

Deelname is geheel voor eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk te stellen voor schade of andere gevolgen. Uiteraard dient uw voertuig verzekerd te zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid en dient u zich ten allen tijde aan de geldende verkeersregels te houden en bij het opstellen van het voertuig de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen.
U ontvangt op de dag van een organisatie een lunchpakketje.

De Oldtimershow is van 12.00-16.00 uur. Oldtimers kunnen tussen 10.00-11.00 uur het gebied binnen rijden. Voorafgaande van het event zullen we een indicatie aangeven van de plek. Plekken zullen in de Herenstraat, Van Schagenstraat, Wielemakersslop, Franse Kerkstraat, Kerkstraat en Stationsplein zijn.

Aanmelden kan vóór 31 augustus a.s. via dit inschrijfformulier.

De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van ontvangst. U ontvangt een deelnamebevestiging per e-mail.

Meer informatie kunt u opvragen via de mail oldtimerdagvoorburg@gmail.com of via telefoonnummer 070 386 9145 / 06 1719 0985