Feestelijke toast en receptie

Home > Verhuur > Trouwen > Feestelijke toast en receptie

Feestelijke toast en receptie

Direct na de huwelijksvoltrekking is het mogelijk om samen met uw familie en vrienden een feestelijke toast uit te brengen en snijdt uzelf de heerlijke bruidstaart aan. 

- Glas Prosecco                                                      €  6,75 per persoon
- Glas Prosecco en bordje & vorkje voor Bruidstaart*  €  8,75 per persoon

* Het Bruidspaar verzorgt zelf de bruidstaart en de betreffende leverancier is verantwoordelijk voor de opbouw van de taart. Huygens’ Hofwijck verzorgt de gebaksbordjes en de vorkjes. Voor het proseccoarrangement hoeft geen extra huur te worden betaald, dit valt binnen de 2 uur van de huwelijksvoltrekking.

Wilt u aansluitend aan de feestelijke toast uw gasten ook een receptie c.q. aangeklede borrel aanbieden, dan is dat ook mogelijk op Hofwijck! Wij hebben voor u de onderstaande twee mogelijkheden. 


Receptie                           

Dranken (witte & rode wijn, bier en assortiment frisdranken) uit het Hollandse assortiment. Assortiment zoute koekjes & luxe nootjes op de tafels.

Op basis van 1 uur          : € 12,50 per persoon

Verlenging - 30 min.         : € 5,- per persoon


Receptie De Luxe 

Dranken (witte & rode wijn, bier en assortiment frisdranken) uit het Hollandse assortiment. Assortiment zoute koekjes & luxe nootjes op de tafels en 3 koude luxe hartige hapjes rond geserveerd.

Op basis van 1 uur          : € 18,50 per persoon

Verlenging - 30 min.         : € 5,- per persoon

 

Bovenstaande mogelijkheden worden door de bevlogen vrijwilligers van Huygens’ Hofwijck verzorgd. En waar nodig (indien u bijvoorbeeld een uitbreiding wenst en/of andere inhoud) dan springt onze vaste huiscateraar
DISH Catering in op uw specifieke wensen.

 

*   Genoemde prijzen zijn inclusief geldende BTW en zijn exclusief eventuele zaalhuur en prijswijzigingen onder voorbehoud.