Nieuwe bedrijfssponsor voor Huygens' Hofwijck

Vrienden worden?

Home > Nieuwe bedrijfssponsor voor Huygens' Hofwijck

Nieuwe bedrijfssponsor voor Huygens' Hofwijck

Nieuwe bedrijfssponsor voor Huygens’ Hofwijck

Huygens’ Hofwijck is onlangs gestart met een campagne om ondernemers te werven die de activiteiten van de buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens willen steunen. Vorige week werd tijdens een feestelijke bijeenkomst op Hofwijck de  sponsorovereenkomst getekend met Van der Feltz advocaten, een Haags advocatenkantoor. De samenwerking is aangegaan voor een periode van vijf jaar.

Van der Feltz advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor dat is gespecialiseerd op het gebied van vastgoed, overheid en cassaties. Vanuit het kantoor aan de Haagse Javastraat wordt vanuit een persoonlijke, servicegerichte benadering gewerkt voor een grote verscheidenheid aan cliënten. Jacques Sluysmans, partner in het kantoor: “Het maatschappelijk verantwoord ondernemen is een intrinsiek onderdeel van de missie van ons kantoor, vandaar dat wij verheugd zijn om deze meerjarige relatie met Huygens’ Hofwijck aan te gaan.”

De sponsoring

Van der Feltz advocaten zal jaarlijks een bijdrage van € 8.000 doneren. Daarnaast zal het kantoor enkele malen per jaar de vergaderfaciliteiten van Hofwijck huren. Om de relatie tussen Hofwijck en het kantoor ook op het persoonlijke vlak te bestendigen, zullen de medewerkers van Van der Feltz eenmaal per jaar een dag vrijwilligerswerk verrichten op de buitenplaats, samen met de vrijwilligers van Hofwijck.

Bestemming

De keuze waaraan de bijdrage voor 2018 te besteden is al gemaakt. Peter van der Ploeg, directeur van Hofwijck: “Enkele jaren geleden publiceerden we ons nieuwe Hofwijckboek. Daarvan willen we graag een Engelstalige editie maken, daar is veel vraag naar. De bijdrage voor 2018 geeft ons voldoende zekerheid om dit project te kunnen starten.’

Bijschrift afbeelding:

Van links naar rechts Jacques Sluysmans en Marc Houweling (partners Van der Feltz advocaten) en Peter van der Ploeg

Foto: Charles Groeneveld

Voor redacties

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Peter van der Ploeg, directeur Huygens’ Hofwijck, 06 4861 1147 of via peter.vanderploeg@hofwijck.nl

Persbericht, Voorburg, 12 maart 2018