Huygens & Huygens are alive!

Museumnacht 2016
Dit jaar doet Huygens' Hofwijck weer mee met de Museumnacht van Den Haag.

Home > Huygens & Huygens are alive!

Huygens & Huygens are alive!

Spannende Museumnacht op Huygens’ Hofwijck

 

Op 29 oktober is de Haagse Museumnacht. Ook nu doet Huygens’ Hofwijck in Voorburg weer mee. Op deze mysterieuze avond/nacht komen de geesten van Constantijn en Christiaan Huygens zelfs tot leven. Ontdek de prachtige buitenplaats en het huis Hofwijck tijdens een spannende rondleiding. Blijf goed in de buurt van de gids, want sommige delen van de tuin zijn wel erg donker!
Tijdens de museumnacht beleef je Huygens’ Hofwijck net even op een andere manier. Is alles wat je ziet wel echt?

Bijkomen van de spannende avond op Hofwijck? Op 3 minuten loopafstand ligt Museum Swaensteyn waar je mee kan swingen tijdens de jazzoptredens en mee kan doen aan de wijnproeverij door Wijnhuys Huygens.

Programma:
Vanaf 20:00 uur doorlopend: Huygens & Huygens are alive! rondleidingen in het donker

Koffie/thee/chocomelk/wijn/bier op het sfeervolle voorplein van Hofwijck

 

Kaarten voor de museumnacht kosten €15 en kunnen aan de kassa van Museum Swaensteyn en Huygens’ Hofwijck worden gekocht.

Kaarten voor de avond op Hofwijck en een bezoek aan Museum Swaensteyn met een consumptiebon kosten €6,- en worden vanaf volgende week en op de avond zelf ook aan de kassa verkocht.

 

Over Hofwijck
Hofwijck, de beroemde buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens in Voorburg, is één van de belangrijkste monumenten uit onze Gouden Eeuw. Op dit moment is in het museum de bijzondere tentoonstelling Christiaan Kijkt! Telescopen en microscopen uit Museum Boerhaave terug op Huygens’ Hofwijck te zien. Zie voor meer informatie www.hofwijck.nl

Noot voor de redactie:
Als u meer informatie of beeldmateriaal wilt, horen wij dat graag via peter.vanderploeg@hofwijck.nl of tel: 06-48611147.